• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

US Quevilly Rouen, o echipă din liga a doua franceză, a profitat de ”operațiunea Neymar” pentru a transmite public că ei sunt cei care l-au transferat defapt pe internaționalul brazilian. Pentru a fi și mai ”credibili”, francezii au făcut un fotomontaj cu fostul star al Barcelonei în tricoul echipei.

Imaginați-vă în cele din urmă că Neymar nu s-ar mai duce la Paris și ar lua calea regiunii Normandia, din nordul Franței. Mai precis la US Quevilly Rouen din liga secundă a Franței. Acest lucru ar duce la un transfer chiar mai răsunător decât sosirea lui la Paris Saint-Germain. Această glumă a fost făcută de conducerea grupării US Quevilly Rouen pe unul dintre conturile de socializare. ”Neymar se transferă la US Quevilly Rouen, ademenit de filosofia jocului propusă de Manu Da Costa”, au anunțat tranșant francezii. US Quevilly Rouen nu este singurul club din eșalonul secund care a profitat de ”telenovela Neymar” pentru a glumi pe rețelele sociale. Cei de la FC Chamois Niort au profitat de mesajul catalanilor care anunțau că Neymar nu se mai antrenează cu restul echipei. ”Pregătiți-vă, transferul lui Neymar la Chamois Niort va fi oficializat în câteva minute”, au glumit și cei de la Niort.

În urmă cu o săptămână, nou promovata Amiens, care o va înfrunta în prima etapă din Ligue 1 pe PSG, a avut un mesaj amuzant pentru internaționalul brazilian care urmează să ajungă pe ”Parc des Princes”. Cei de la Amiens l-au sfătuit să mai rămână o perioadă la Barcelona, cel puțin până când trece meciul. ”Neymar, noi vedem că tu te distrezi cu bunii tăi prieteni Messi și Suarez. Așa că noi te sfătuim să rămâi la Barcelona până spre finalul lunii august”, au scris cei de la Amiens pe twitter.

Întâlnirea dintre Paris Saint Germain și Amiens se va disputa sâmbătă, pe data de 5 august și va fi transmisă de Digi Sport 1, începând cu ora 18:00. Cele mai importante faze vor fi în format LIVE VIDEO pe digisport.ro şi m.digisport.ro.