• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Neymar e protagonistul celui mai scump transfer din istoria fotbalului şi aşteptările pe care le au conducătorii de la PSG de la starul brazilian sunt foarte mari.

Atacantul de 25 de ani a anunţat ce obiective are cu PSG şi cu naţionala Braziliei, dar şi ce plănuieşte după îndeplinirea lor.

"Vreau să câştig trofeul Champions League cu PSG şi Cupa Mondială. Visez la momentele acestea. După aceea, cine ştie, poate mă voi căsători", a spus Neymar, pentru revista Man About Town.

Neymar a fost nevoit să se mute din casa de pe strada Bougival, din Yvelines, în care stătea de la venirea sa la PSG, din motive ce țin de securitate. Chiar şi aşa, starul nu se simte în pericol.

"Este un oraş frumos şi am fost primit foarte bine de francezi, indiferent de ce echipă susţin aceştia. Sunt fericit aici", a mai spus sud-americanul.

Neymar a ajuns în această vară de la Barcelona la PSG pentru suma record de 222 milioane de euro. Acesta a marcat 11 goluri şi a oferit şi 9 pase decisive, în primele 13 meciuri disputate în toate competiţiile.