• Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Dinamo - CFR Cluj (azi, 21:45, Digi Sport 1)
  • Handbal, Liga Campionilor: CSM Bucureşti - Vistal Gdynia (azi, 16:00, Digi Sport 1)

PSG - Toulouse 6-2. Lumea sportului și-a arătat susținerea față de victimele din atacurile teroriste care au zguduit Barcelona, soldate cu 13 răniți și cel puțin 100 de răniți. La meciul de duminică seară dintre PSG și Toulouse, în timpul momentului de reculegere, Neymar a izbucnit în lacrimi.

Pe Barcelona nu au uitat-o nici Neymar, care a plecat la PSG în urmă cu două săptămâni. "Fie ca Dumnezeu să consoleze toate famillile. #PrayForBareclona. Te iubesc, BARCELONA" - Neymar (PSG). Mai mult, în timpul momentului de reculegere din startul meciului PSG - Toulouse, când fotbaliștii și-au arătat susținerea față de victimele din atacurile teroriste, Neymar a fost surprins destul de afectat și a plâns.

Barcelona a fost zguduită, joi, de un atac violent. O furgonetă a intrat a intrat în plin în mulțimea prezentă într-una dintre cele mai populare zone din oraș, La Rambla. Mai multe publicații din Spania au anunțat cel puțin 13 morți și 20 de răniți după incidentul confirmat de autorități. Șoferul vehiculului mai era însoțit de o persoană și amândoi au fugit de la locul faptei.

Ulterior, au fost raportate și două cazuri de luări de ostatici. Primul, într-un restaurant aflat în zonă, unde autorul ar putea fi șoferul de la primul atac. Al doilea caz de luare de ostatici ar fi avut loc într-o biserică unde se baricadaseră 80 de oameni, unde autor al fi cel de-al doilea agresor.

Neymar are parte de un start extraordinar la PSG. Cu Toulouse, la a doua apariție în tricoul parizienilor și totodată prima în fața propriilor fani, starul brazilian a semnat o dublă și două pase decisive și și-a trecut în cont și o bară. Cel de-al doilea gol a fost de-a dreptul superb și a închis tabela la 6-2 pentru echipa lui Emery! 

Neymar a jucat 123 de meciuri pentru Barcelona în La Liga unde a înscris 68 de goluri și aconbtribuit decisiv la alte 52. Doar în Champions League, a marcat de 54 de ori și a oferit 28 de pase de gol. 

186 de meciuri a jucat Neymar pentru Barcelona, în toate competiţiile

105 goluri a marcat brazilianul pentru catalani