• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (ACUM, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

UPDATE 23:55: L`Equipe a anunțat în această seară că Neymar a făcut vizita medicală la Porto, înainte de transferul record la PSG. 


UPDATE 21:30: Neymar va semna un contract întins pe cinci sezoane și va câștiga 30 de milioane net pe an, susține Sky Sports. 


UPDATE 20:15. Neymar va ajunge joi la Paris pentru a semna cu PSG, scrie L'Equipe. Contractul ar urma să-l semneze vineri, potrivit sursei citate.


Transferul brazilianului Neymar la PSG este doar o chestiune de zile! Cel puțin așa susține impresarul jucătorului, Wagner Ribeiro.

"PSG va plăti clauza și Neymar va fi prezentat cu siguranță în această săptămână", susține Ribero.

Planul vicecampioanei Franței este să anunțe transferul lui Neymar joi sau vineri, susține AS. Starul brazilian ar urma să fie prezent la meciul cu Amiens, de sâmbătă, transmis de Digi Sport 2, de la ora 18:00. Fazele video sunt pe digisport.ro și m.digisport.ro!

Fotbalistul în vârstă de 25 de ani este aşteptat să semneze un contract pe cinci sezoane cu PSG, care îi oferă şi posibilitatea de a încheia parteneriate în nume propriu cu companiile care sponsorizează clubul de pe Parc des Princes.

PSG e gata să plătească 222 de milioane de euro pentru transferul lui Neymar, echivalentul clauzei de reziliere a contractului brazilianului cu Barcelona.

"Jucătorul Neymar Jr. și tatăl său au anunțat în această dimineață FC Barcelona decizia fotbalistului de a părăsi echipa, într-o ședință care a avut loc la sediul clubului. Având în vedere această decizie a lor, clubul i-a informat că există o clauză de reziliere a contractului său care începând cu data de 1 iulie este de 222 de milioane de euro și care trebuie achitată în întregime", este comunicatul catalanilor.