• Italia etapa a 13-a: Napoli - Milan (ACUM, pe Digi Sport 2) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (ACUM, pe Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Dimitrov - Sock (ACUM, Digi Sport 3)

PSG are până acum un sezon excelent, însă Unai Emery nu are parte de liniște, cu toate că parizienii fac spectacol atât în campionatul Franței, cât și în Liga Campionilor.

Vicecampioana Franței ia serios în calcul să se despartă de fostul antrenor al Sevillei, iar asta s-ar putea întâmpla chiar înainte de finalul acestui an, potrivit topmercato.com.

Directorul sportiv al clubului, Antero Henrique, este hotărât să nu mai lucreze cu Unai Emery, tehnicianul având o relație proastă cu cea mai importantă vedetă a echipei, brazilianul Neymar.

Liderul din Ligue 1 încearcă să aducă un antrenor de top, însă problema este că mulți dintre tehnicienii valoroși din Europa sunt sub contract în acest moment.

Nu este exclusă varianta Antonio Conte, tot mai aproape de o despărțire de Chelsea. Totuși, acesta este dorit iar și pe banca naționalei Italiei, în locul veteranului Ventura.

PSG este neînvinsă în Ligue 1, acolo unde a făcut doar două remize, iar în Liga Campionilor are victorii pe linie (17 goluri înscrise și niciunul primit) într-o grupă cu Bayern, Celtic și Anderlecht.