• Fotbal, Liga 2, etapa a 18-a: Mioveni - Hermannstadt (luni, 18:00, Digi Sport 1)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Voluntari - Viitorul (luni, 20:45, Digi Sport 1)

Dani Alves s-a răzgândit şi a ales oferta lui Paris Saint Germain în detrimentul celei de la Manchester City dintr-un motiv surprinzător.

Presa spaniolă susţine că Neymar a fost cel care l-ar fi convins pe Alves să-l refuze pe fostul său antrenor de la Barcelona, Pep Guardiola, acum manager la City, pentru a merge la Paris.

Neymar i-ar fi transmis compatriotului său să aleagă vicecampioana Franţei pentru că va ajunge şi el acolo în această vară.

Starul Barcelonei le-ar fi spus că va semna cu parizienii şi altor doi compatrioţi aflaţi la PSG, Thiago Silva şi Marquinhos.

Neymar ezită încă să accepte salariul imens propus de Paris Saint Germain, 29 de milioane de euro pe sezon. Parizienii sunt gata să-i achite clauza de reziliere a contractului cu Barcelona, în valoare de 222 de milioane de euro, pentru a-l transfera.

Brazilianul câştigă 15 milioane de euro pe an la Barcelona şi a solicitat o mărire salarială după apariţia ofertei de la Paris. Catalanii au refuzat moment să-i ofere un nou contract, după ce i-au extins contractul chiar anul trecut.

PSG i-ar fi dat un ultimatum, valabil până săptămâna viitoare, lui Neymar, care ar fi condiţionat venirea în Ligue 1 de transferul lui Philippe Coutinho, dorit şi de Barcelona, dar şi de prezenţa în echipă a alţi doi brazilieni, Lucas Moura şi Dani Alves.

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT