• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (sâmbătă, DigiSport 2, ora 16:00) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

VIDEO Olympique Marseille - PSG 2-2. Neymar a fost cu siguranță cel mai mare dușman al fanilor prezenți pe Velodrome. Suporterii lui OM l-au tachinat tot meciul pe starul brazilian, mai ales când se pregătea să execute cornerele.

În acele momente, ultrașii lui Marseille au aruncat cu o varietate de obiecte spre jucătorul venit pentru 222 de milioane de euro de la Barcelona. În momentul în care o sticlă de plastic a aterizat în dreptul lui, Neymar s-a îndepărtat de colțul terenului, revenind de-abia după ce stewarzii au curățat locul. 

Neymar nu a terminat meciul pe teren. După ce a fost de departe cel mai faultat om al partidei, sud-americanul și-a ieșit din minți și în minutul 87 a lovit cu capul în figură un adversar.

Chiar dacă a fost lipsit de intensitate, gestul a fost considerat nesportiv de arbitrul partidei, care i-a acordat al doilea galben în două minute și l-a trimis la cabine.

PSG a fost salvată în prelungiri: Edinson Cavani a executat perfect o lovitură liberă și a egalat situația pe tabelă. PSG a fost în două rânduri condusă. Primul care adusese egalarea fusese chiar Neymar.