• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Neymar a devenit scel mai scump fotbalist din toate timpurile, odată cu transferul de la Barcelona la PSG, pentru 222 de milioane de euro și nu a lăsat niciodată ca mândria să îi scadă, în ciuda problemelor care l-au făcut chiar să cedeze nervos și să izbucnească în plâns săptămâna trecută, la o conferință de presă pe care a susținut-o la naționala Braziliei.

Tot la o acțiune a naționalei a oferit și motivul pentru care a ales să plece de la Barcelona la PSG, în această vară.

Marți seară, înaintea meciului dintre Anglia și Brazilia, de pe Wembley (0-0 VIDEO), a avut un scurt dialog pe tunelul dinspre vestiare cu unul dintre puștii care au însoțit echipele la intrarea echipelor pe teren. Băiatul i-a adresat lui Neymar o întrebare la care toată lumea fotbalului aștepta un răspuns încă din vară, din momentul în care mutarea atacantului a intrat în istoria fotbalului.

"De ce ai ales să pleci de la Barcelona la PSG?", a întrebat puștiul.

"Ca să fac campionatul Franței cel mai bun din lume", i-a răspuns starul brazilian.

Răspunsul lui Neymar amintește de stilul lui Zlatan Ibrahimovic, precedentul superstar al lui PSG, care nu o dată a vorbit despre sine ca fiind Dumnezeu și despre care până și foștii colegi au spus că se comportă ca un zeu la toate echipele unde a jucat.

11 goluri și 9 assist-uri are Neymar în cele 12 meciuri disputate pentru PSG.

Neymar are ocazia să strălucească din nou la PSG la meciul de pe teren propriu cu Nantes, echipa la care joacă și portarul român Ciprian Tătărușanu. Partida e programată sâmbătă, 18 noiembrie, de la ora 18:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 4.

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT