• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

În partida cu Toulouse, la a doua apariție în tricoul lui PSG, Neymar a semnat o ”dublă”, două pase decisive și și-a trecut în cont o bară. Starul brazilian a impresionat în fața propriilor suporteri și prin atitudinea pe care a avut-o pe teren și i-a ridicat în picioare pe fanii prezenți pe ”Parc des Princes”. La o fază petrecută în minutul 90, când scorul pe tabelă era 5-2 în favoarea vicecampioanei, după o pasă venită de la Lo Celso, Neymar l-a ridiculizat pe Corentin Jean cu o ”braziliană” veritabilă. Probabil furios de modul în care internaționalul brazilian a ales să treacă de el, francezul l-a tras de tricou și s-a văzut sancționat de arbitrul central cu un cartonaș galben. Cel mai scump fotbalist din toate timpurile a închis tabela la 6-2 pentru PSG cu un gol extraordinar! A ieșit dintre nu mai puțin de patru adversari care îl înconjuraseră în careul advers și a finalizat cu un șut pe jos, după ce a mai driblat un fundaș. O reuşită care cu siguranţă va conta în lupta pentru golul anului.

Startul lui Neymar a fost de-a dreptul extraordinar. Prima dată, Neymar a "șters" bara transversală cu un șut din 14 metri, după o pasă a lui Daniel Alves. Noul decar din capitala Franței a fost cel care a înscris primul gol al lui PSG duminică seară pe Parc des Princes, în minutul 31, când a egalat la 1 după ce a reluat în plasă mingea respinsă de portar la șutul lui Cavani. Parizienii au trecut în avantaj în minutul 35, când același Neymar i-a pasat lui Rabiot, trecându-și în cont primul assist al serii. Show-ul sud-americanului a continuat și în repriza secundă. A obținut penalty-ul din care Cavani a punctat în minutul 74, iar peste 10 minute a pasat din nou decisiv, la reușita lui Kurzawa. 

VIDEO CU ”BRAZILIANA” REUȘITĂ DE NEYMAR: