• Tenis, Thailanda: Simona Halep - Johanna Konta (sâmbătă, ora 13:00, Digi Sport 2) 
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

Brazilianul Neymar este gata pentru o nouă aventură în cariera sa, la 25 de ani. PSG a dat 222 de milioane de euro (9 milioane vor ajunge la FC Santos) tocmai pentru omul care i-a dat nu mai puțin de 7 goluri în UEFA Champions League.

În cea mai importantă competiție europeană, PSG a fost victima preferată pentru fostul star al Barcelonei, ajuns pe Camp Nou în urmă cu patru ani.

În meciurile jucate împotriva catalanilor, Neymar a reușit să marcheze de șapte ori, fiind în permanență un pericol pentru apărarea francezilor.

În sezonul 2014-2015, PSG și Barcelona s-au întâlnit de patru ori (în faza grupelor și în sferturile UCL), iar Neymar a marcat de fiecare dată. În partida directă din luna aprilie, el a reușit ambele goluri ale Barcelonei, care s-a impus cu 2-0 pe teren propriu și s-a calificat în semifinalele Champions League, după ce câștigase și în deplasare (3-1).

Apoi, în sezonul precedent de Champions League, Neymar a contribuit decisiv la revenirea spectaculoasă a Barcelonei cu PSG, din optimile de finală.

După 0-4 la Paris, catalanii s-au impus cu 6-1 pe Camp Nou, iar Neymar a izbutit două goluri extrem de importante pe final, într-un interval de doar trei minute.