• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Brazilianul Neymar, atacantul lui Paris Saint-Germain, a fost suspendat un meci, plus încă unul în caz de recidivă, după eliminarea pe finalul meciului cu Olympique Marseille (2-2), duminica trecută, a anunţat Liga franceză de fotbal joi seara.

Brazilianul va absenta la meciul cu Nice, de vineri, ca urmare a celui de-al doilea cartonaş galben primit în partida cu Olympique, după o reacţie violentă la faultul comis asupra sa de Lucas Ocampos. Transferat în această vară la PSG de la FC Barcelona, pentru suma record de 222 milioane euro, Neymar a înscris şapte goluri şi dat cinci pase decisive în opt titularizări în campionatul Franţei.

Neymar a primit două cartonașe galbene în două minute și a aplaudat ironic decizia arbitrului. "Am petrecut tot meciul lovit până am ajuns la limită. Am semne pe tot corpul. A fost o lovitură după care am încercat să joc mai departe, deși am fost faultat clar. M-a enervat lovitura primită din spate. Arbitrul a făcut ce a vrut el, anume m-a eliminat pe mine ca să pară mai presus decât jucătorii”, a spus Neymar.

PSG - Nice este meciul zilei din Ligue 1. Duelul va avea loc vineri, de la ora 21:45, și va fi transmis în direct pe Digi Sport 2.