• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Într-un interviu acordat site-ului oficial al lui Paris Saint Germain, Neymar Jr. a vorbit despre ambițiile sale care l-au determinat să ajungă în capitala Franței. Internaționalul brazilian spune că atât el, cât și colegii lui visează la câștigarea Ligii Campionilor și că acesta este principalul obiectiv al vicecampioanei Franței.

Neymar Jr. spune că este mulțumit de cum decurg lucrurile la PSG. ”Pentru aceste senzații pe care le trăiesc acum, pentru aceste ambiții am venit la Paris. Liga Campionilor este cea mai importantă pentru noi în momentul de față”, a spus Neymar.

Internaționalul brazilian spune că echipa condusă de Unai Emery are drept prioritate în acest sezon câștigarea Ligii Campionilor. ”Vrem să câștigăm toate competițiile în care participăm. Întreaga echipă are această ambiție. Doar atunci când sunt câștigate trofeele la nivel de grup, de echipă”, a mai spus fotbalistul, care doar după aceea se va axa pe dobândirea Balonului de Aur: ”După aceea va veni timpul să ne gândim la premiile individuale”.

Întrebat unde vede Paris Saint Germain peste trei ani, internaționalul brazilian a spus: ”Campioană absolută! Sper să câștigăm toate titlurile pe care ni le putem imagina. Vom lupta pentru a le câștiga pe toate. Fără excepție". Neymar a reușit 11 goluri și 9 assist-uri în 12 meciuri jucate în Ligue 1 și Champions League. 

PSG joacă în această etapă cu Nantes pe teren propriu într-un meci transmis de Digi Sport 4