• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Neymar a fost nevoit să se mute din casa de pe strada Bougival, din Yvelines, în care stătea de la venirea sa la PSG, din motive ce țin de securitate.

Starul brazilian și-a găsit o nouă locuință în vecinătate, după ce prima sa casă era mereu înconjurată de oameni, iar unii intruși chiar au reușit să treacă și de gardul de 1,70 m care o înconjura.

Le Parisien notează că atât jucătorul lui PSG, cât și autoritățile au avut parte de experiențe neplăcute, în special cu oamenii care încercau să escaladeze gardul. Dealtfel, vecinii lui Neymar au confirmat că și pompierii au fost nevoiți să intervină de câteva ori.

Construcția de 1.000 metri pătrați, dotată cu o piscină la subsol a rămas acum neocupată, după ce Neymar a ales să locuiască într-o casă în care se poate bucura de mai multă intimitate.

Brazilianul de 25 de ani a venit în vară la PSG, de la Barcelona, după ce Nasser Al-Khelaifi i-a plătit acestui clauza de reziliere în valoare de 222 de milioane de euro.

Deși pe teren, a reușit 11 goluri și 9 assist-uri în 12 meciuri jucate în Ligue 1 și Champions League, Neymar s-a remarcat și prin anumite momente mai puțin plăcute, cum ar fi conflictul cu Edinson Cavani, de la meciul cu Olympique Lyon, dar și cel cu antrenorul Unai Emery, despre care presa a scris de mai multe ori în ultima perioadă.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT