• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Disensiunile dintre Neymar și Unai Emery nu sunt deloc surprinzătoare pentru cei care îl cunosc pe starul brazilian de mai mult timp. O sursă apropiată de brazilianul de 25 de ani susține că acesta a avut probleme cu toți antrenorii, inclusiv cu Luis Enrique, omul care l-a pregătit la Barcelona, în perioada 2014-2017.

Neymar nu suportă niciun antrenor. Încă de când era la Santos, el avea probleme cu antrenorii, atât la club, cât și la echipele naționale. El se plângea de metodele lui Luis Enrique și de modul în care lucrează în general”, a declarat respectiva sursă, pentru Goal.com.

Acea persoană a mai dezvăluit că este posibil ca unul dintre motivele pentru care Neymar nu a mai vrut să rămână la Barcelona a fost ultimatumul dat de secundul lui Enrique, Juan Carlos Unzue, actualul antrenor al Celtei Vigo.

Punctul culminant a fost atunci când Unzue, asistentul lui Luis Enrique, i-a spus că fie se concentrează pe fotbal, fie sfârșește ca Ronaldinho”, a precizat sursa apropiată de Neymar.

Deși a fost idolul tribunelor de pe Camp Nou în cei cinci ani în care a jucat la Barcelona, Ronaldinho a părăsit clubul catalan pe ușa din spate odată cu venirea lui Pep Guardiola ca antrenor. Silvio Berlusconi i-a întins însă o mână de ajutor brazilianului căzut în disgrație la Barcelona, iar acesta a mai rămas pentru doi ani și jumătate în Europa, la Milan.

În ceea ce îl privește pe Neymar, catalanii de la Sport.es au susțineau că brazilianul nu mai este motivat de câștigarea Ligue 1 și, pentru prima dată în cariera sa, el a luat decizia de a face doar ceea își dorește.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT