• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Cel mai scump jucător din lume și-a angajat un bodyguard de lux. Neymar va fi păzit, după transferul la Paris Saint-Germain, de luptătorul francez din UFC Nordine Taleb (36 de ani).

Înainte de a se alătura echipei personale a brazilianului, luptătorul profesionist a avut două lupte în 2017, o înfrângere suferită în fața lui Santiago Ponzinibbio și o victorie în fața lui Oliver Enkamp.

Erick Silva, Chris Clements, Li Jiangliang, Vik Gruijic, Matt MacGrath, Matt Secor, Pete Sell, Szymon Boniecki, John Salgado, Chad Cox, Dean Martins și Louis-Philippe Carles sunt luptătorii învinși în UFC de Taleb, sportiv care locuiește la Montreal. De altfel, în statul Quebec au avut loc majoritatea meciurilor sale.

13 victorii și patru înfrângeri are Nordine Taleb în UFC. Acesta a participat și în două meciuri de MMA în 2014, ambele pierdute prin decizie unanimă, în fața lui Tyler Manawaroa și Mike King.

Potrivit The Sun, Neymar l-a angajat pe Taleb (1,88 metri înălțime) ca gardă de corp imediat după ce a ajuns la PSG.

Transferul lui Neymar la vicecampioana din Ligue 1 s-a produs după ce jucătorul și-a achitat clauza de reziliere în valoare de 222 de mlioane de euro pe care o avea în contractul de la Barcelona.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT