• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

OFICIAL! Nice a anunțat că Wesley Sneijder este oficial noul fotbalist al clubului francez. Olandezul s-a despărțit de Galatasaray în această vară și a semnat în calitate de fotbalist lber de contract. Sneijder (33 de ani) va purta la noua echipă tricoul cu numărul 10, lăsat liber de Mickael Le Bihan. El s-a înțeles cu Nice pe un an cu opțiunea de prelungire până în 2019. 

Nice încearcă să ajungă în grupele UEFA Champions League, iar francezii se întăresc înaintea dublei cu Napoli, din play-off. Francezii dau o lovitură de imagine importantă și îl vor lua pe Wesley Sneijder, ultima oară la Galatasaray.

Olandezul, care a rămas liber de contract, a ajuns, deja, în Franța, pentru a face vizita medicală la noua sa echipă. De altfel, cei de la Nice au confirmat mutarea, punctând că au "un acord de principiu" cu Sneijder.

Nice, la care joacă și Mario Balotelli, îl prezintă pe mijlocașul olandez ca pe o super vedetă, după ce Sneijder a mai evoluat în cariera sa pentru Real Madrid și Inter, fiind și căpitan al naționalei Olandei.

Ajuns la 33 de ani, Sneijder s-a despărțit de Galatasaray, după ce a acceptat să plătească salariul aferent ultimului an de contract.

În plus, dacă olandezul ar fi semnat în următorii trei ani cu o altă formaţie din Turcia, el era obligat să plătească 20 de milioane de euro sub formă de compensaţii.