• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

Liderul surprinzător din Ligue 1, OGC Nice, va trebui să se descurce în următoarele trei jocuri fără al doilea marcator al echipei, Mario Balotelli. Antrenorul Lucien Favre a confirmat că atacantul italian a suferit o accidentare la gambă la unul dintre antrenamentele din această săptămână și va fi indisponibil cel puțin zece zile:

Nu-l vom avea în cele trei meciuri din următoarele zece zile. Asta e sigur. Pentru jocurile care vor urma apoi, nu știm încă dacă va fi disponibil”, a declarat Lucien Favre, care a mai confirmat și că fundașul Paul Byasse nu va mai putea evolua în acest an, tot din cauza problemelor medicale.

Următorul meci al lui Nice va fi cel de duminică, cu Bastia, de pe teren propriu. Partida va putea fi urmărită ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVIATE, de la ora 18:00, pe Digi Sport 4.

După pardida cu corsicanii, ”Les Aiglons” vor juca miercuri, la Guingamp, de la 20:00, iar duminica următoare, acasă, cu Toulouse.

Nice conduce în pirma ligă franceză cu un avans de trei puncte în fața lui AS Monaco și PSG. Pe parizieni, jucătorii lui Lucien Favre îi vor întâlni, pe ”Parc des Princes”, pe 11 decembrie.

PROGRAMUL TRANSMISIUNILOR DIN LIGUE 1