• Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Dinamo - CFR Cluj (azi, 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor: Dimitrov - Goffin (20:00, Digi Sport 2)

Conducerea lui Paris Saint Germain a anunțat public în cursul zilei de sâmbătă că Mbappe (18 ani) va purta tricoul cu numărul 29. Este un număr cu care fotbalistul e deja familiarizat, după ce l-a purtat și la AS Monaco.

”Kylian Mbappe, noul atacant al lui Paris Saint-Germain va purta tricoul cu numărul 29“, a anunțat clubul parizian în cursul zilei de sâmbătă, într-o postare pe site-ul oficial. Pagina parizienilor a anunțat că tot începând de astăzi la magazinul oficial se pot achiziționa și noile tricouri care au un preț de 140 de euro.

La ușile magazinului oficial s-au îngrămădit mai mulți tineri să își achiziționeze tricoul noii achiziții, după anunțul făcut de parizieni. Francezii se întreabă acum dacă tricourile lui numele lui Mbappe vor înregistra același succes pe care l-au avut cele cu Neymar.

Potrivit AFP, tricourile cu numele internaționalului brazilian pe spate s-au vândut în număr de 10.000 de exemplare într-o singură zi, la magazinul clubui, imediat după despărțirea de Barcelona.

Transferul internaţionalului francez de 18 ani a fost anunţat joi, iar prezentarea sa oficială pe Parc des Princes este programată marţi. Mbappe a devenit cel mai scump jucător din istoria fotbalului francez, depăşind recordul stabilit de Paul Pogba, pentru care Manchester United a plătit 105 milioane euro lui Juventus în vara anului 2016.