• Fotbal, Liga 2, etapa a 18-a: Mioveni - Hermannstadt (azi, 18:00, Digi Sport 1)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Voluntari - Viitorul (azi, 20:45, Digi Sport 1)

Antoine Griezmann "a pus pe jar" lumea fotbalului, atunci când a recunoscut că visul său este să joace alături de Neymar și de colegul său de la naționala Franței, Mbappe. Au apărut deja primele predicții pentru o echipă extrem de redutabilă a PSG-ului, cu Griezmann într-un trio redutabil.

Când a fost întrebat de francezii de la Telefoot dacă visul lui ar fi să formeze o tripletă ofensivă alături de Neymar și Mbappe, Griezmann a răspuns simplu: "Da".

Griezmann ar urma să ajungă pe Parc des Princes în locul lui Cavani, care a fost afectat de conflictul cu Neymar. Fără susținere din partea conducerii, uruguayanul cu 101 goluri în 144 de meciuri pentru parizieni lasă de înțeles tot mai vădit că vrea să plece, iar de curând agentul său a anunțat că "El Matador" a avut întotdeauna în gând întoarcerea la Napoli.

Goal.com a făcut echipa cu atacul format din Neymar, Mbappe și Griezmann:

Atacantul francez poate fi cumpărat, de la 1 iulie 2018, pentru 100 de milioane de euro. La atât se va reduce clauza de reziliere a lui Griezmann, care se ridică în acest moment la 200 de milioane de euro.

Două goluri are Griezmann în acest sezon la Atletico Madrid, în 9 meciuri jucate în cele 11 etape din La Liga.

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT