• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Mario Balotelli a oferit o nouă fază memorabilă, după cum ne-a obişnuit. Atacantul lui Nice a fost eliminat pe finalul meciului cu Dijon, iar reacţia lui a fost incredibilă.

SuperMario a lovit puternic cu pumnul în banca de rezerve, atât de tare încât un oficial prezent la meci s-a speriat de zgomotul făcut de plexiglas şi s-a ridicat de pe scaun cu mâinile la urechi. Gestul ar putea să îi aducă o suspendare italianului.

 

Atacantul de 27 de ani nu se află la prima ieşire din acest sezon. În meciul cu Marseille, a înjurat ca la uşa cortului pe tunelul ce duce spre vestiare.

Echipa lui Lucien Favre a condus cu 2-0 după primele 16 minute, Mario deschizând scorul, dar, la pauză a fost 3-2 pentru oaspeţi. Mario a lăsat să se înţeleagă că e vorba şi de un reproş la adresa colegilor din defensivă, folosind celebra expresie italiană "vaffanculo".

"Trei goluri în 10 minute, trei goluri în 10 minute", a tunat Super-Mario, lovind şi un banner care i-a ieşit în drum.

Totuşi, în meciul cu Dijon, Balotelli a fost cel care a adus prima victorie pentru Nice (1-0), după şase înfrângeri consecutive în toate competiţiile.