• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Paris Saint Germain face totul pentru noul său star, Neymar, pentru care îi va plăti Barcelonei 222 de milioane de euro.

Vicecampioana Franţei a angajat nu mai puţin de 25 de gărzi de corp doar pentru vedeta braziliană în cele două zile de vacanţă petrecute de Neymar după semnarea contractului cu PSG în Saint-Tropez, alături de şapte dintre cei mai buni prieteni ai săi.

Neymar a petrecut din plin în staţiunea din sudul Franţei, unde a avut închiriat un yacht numit Geneva.

VIDEO PETRECEREA LUI NEYMAR DIN SAINT-TROPEZ (sursa: as.com)

Brazilianul nu a primit deocamdată certificatul internaţional de transfer, care va fi eliberat de Barcelona după ce va primi integral suma de transfer din partea lui PSG.

Federaţia spaniolă mai poate trimite actele doveditoare transferului până joi seara. Altfel, dacă termenul este depăşit, brazilianul nu va putea evolua nici în partida de duminică împotriva lui Guingamp, care va fi transmisă ÎN DIRECT de Digi Sport 4, de la ora 22:00.

Cel mai scump fotbalist al lumii a avut deja parte pe Parc des Princes de o ceremonie fastuoasă de prezentare, care a amânat cu un sfert de oră partida parizienilor cu Amiens din prima etapă a Ligue 1.

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT