• Finala Cupei României: Astra - Voluntari se joacă sâmbătă, 27 mai, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2, de la ora 20:45
  • Cupa Angliei: finala Arsenal - Chelsea se joacă pe Digi Sport 1, sâmbătă, 27 mai, de la ora 19:30. În aceeaşi zi vă oferim şi finala Cupei Spaniei, Barcelona - Alaves, pe Digi Sport 1, de la 22:30

Presa din Franţa şi Spania a anunţat săptămâna trecută că Jese va deveni jucătorul lui PSG, iar transferul a fost făcut oficial luni, de către campioana din Hexagon. Atacantul de 23 de ani a semnat un contract valabil pe 5 sezoane.

"Sunt fericit că am ajuns la PSG, care a devenit unul dintre cele mai mari cluburi ale Europei. La fel ca PSG, am ambiţii mari pentru următoarele sezoane şi îmi face mare plăcere să lucrez alături de Unai Emery, care are o reputaţie excelentă în Spania. De-abia aştept să înceapă această nouă provocare a carierei mele", au fost primele declaraţii ale atacantului.

PSG îi va plăti lui Real Madrid 25 de milioane de euro pentru jucătorul care, în ultimele 3 sezoane, a adunat 62 de meciuri în La Liga (13 goluri) şi 15 apariţii în UEFA Champions League (un gol).

Jese este al cincilea transfer făcut de PSG în această vară, după Hatem Ben Arfa, Grzegorz Krychowiak, Thomas Meunier şi Giovani Lo Celso.