• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Patrice Evra a fost dat afară de Olympique Marseille și sancționat de UEFA cu o suspendare până la finalul sezonului, împreună cu o amendă de 10.000 de euro, dar își face deja planuri pentru viitorul carierei. Agentul său a anunțat că au apărut deja oferte pentru fundașul stânga în vârstă de 36 de ani.

Scandalul de la meciul de Europa League cu Vitoria Guimaraes, unde Patrice Evra a lovit un fan al propriei echipe cu piciorul în cap, după ce l-a acuzat că l-ar fi jignit, pare să nu îi afecteze pe doritori. Agentul său, Federico Pastorello, asigură că interesul pentru fotbalistul francez este în continuare unul ridicat. Singurul campionat unde are șanse mici să ajungă este Serie A TIM, dar din cauza trecutului său la Juventus, dar nu exclude chiar varianta unei mutări la Napoli, imediat ce va expira suspendarea de la UEFA.

"Cu siguranță nu se simte deloc bine în acest moment, dar cariera lui nu se va opri aici, nu vrea să părăsească jocul în acest mod. Fizic, este mai puternic decât a fost în urmă cu 5 sau 6 ani și mulți oameni ne-au contactat deja", a spus Pastorello, potrivit presei din Anglia.

"Patrice nu se va întoarce în SErie A după atâția ani petrecuți la Juventus, dar nu excludem nimic, nici măcar Napoli, dar cred că ar fi foarte greu", a mai spus agentul.

81 de meciuri a jucat Patrice Evra în naționala mare a Franței, pentru care a debutat în 2004.

3 sezoane a jucat Evra la Juventus (2013-2017).