• Finala Cupei României: Astra - Voluntari sâmbătă, 27 mai, (Digi Sport 2), ora 20:45
  • Finala Cupei Angliei şi finala Cupei Spaniei: Arsenal - Chelsea (Digi Sport 1), sâmbătă, 27 mai, ora 19:30, Barcelona - Alaves (pe Digi Sport 1), ora 22:30

Robert Lewandowski este unul dintre cei mai valoroși atacanți din Europa, iar polonezul lui Bayern Munchen reprezintă o țintă importantă pentru cluburile de top.

După Real Madrid, PSG a intrat și ea în cursa pentru Lewandowski și este dispusă să ofere pentru vârful lui Bayern o sumă colosală, între 90 și 100 de milioane de euro, după cum scrie L'Equipe.

Șefii lui PSG văd în Lewandowski înlocuitorul ideal pentru Zlatan Ibrahimovic, care se gândește să se despartă în viitorul apropiat de francezi, la cei 34 de ani pe care i-a împlinit în luna octombrie a anului trecut.

Primele tatonări în privința unui transfer al lui Lewandowski au avut loc în luna septembrie, iar de atunci negocierile dintre PSG și Bayern au continuat.

Marele avantaj al lui PSG îl reprezintă interdicția la transferuri primită recent de Real Madrid, care trebuie să forțeze o mutare de senzație chiar în această iarnă, până la finalul lunii ianuarie.

15 goluri a înscris Lewa pentru Bayern, în prima parte a sezonului din Bundesliga