• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (ACUM, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Paris Saint-Germain a vândut "peste 10.000 de tricouri" inscripţionate cu numele lui Neymar, într-o singură zi, a doua după ce brazilianul a semnat pe 5 ani cu gruparea pariziană.

Semn de cerere foarte mare, "cumpărăturile vor fi limitate la un singur tricou de persoană" pentru sâmbătă, în timp ce "15.000 de clienţi" s-au şi instalat pe străzile dinspre Parc des Princes, în faţa magazinelor oficiale ale lui PSG.

Preţul mediu al unui tricou este de 100 euro, astfel că în contul clubului a intrat un milion de euro încă de vineri, sumă care va fi împărţită cu firma Nike.

''Este un proiect cu două mărci: noi asociem marca Neymar şi marca PSG'', a declarat preşedintele clubului parizian, Nasser Al-Khelaifi, la prezentarea atacantului brazilian, asigurând că ''totul este legal şi transparent'' în transferul cel mai scump din istorie: 222 de milioane de euro.

Pe de altă parte, s-a anunţat că Neymar nu va putea juca sâmbătă pentru PSG, în meciul cu Amiens, Liga de fotbal profesionist neprimind la timp certificatul internaţional de transfer (CIP), document obligatoriu pentru a omologa contractul.