• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Șeicii celor de la PSG vor să instaureze dominația la nivel de Europa pe termen lung. Tocmai de aceea, după ce i-au transferat în vară pe Neymar și pe Mbappe, au mai cumpărat un jucător: Wendel (20 ani). Este vorba de un tânăr jucător de la Fluminense, care are șanse mari de a deveni un star într-un timp foarte scurt.

Jurnaliștii de la ESPN au anunțat că oficialii grupării pariziene au ajuns deja la un acord cu șefii celor de la Fluminense pentru a-l transfera pe Wendel. Pentru acest mijlocaș central, reprezentanții francezilor vor scoate din "bancă" suma de 10 milioane de euro, iar jucătorul va semna un contract valabil pe cinci sezoane.

5 goluri și două assisturi și-a trecut deja în cont Wendel pentru Fluminense, în 38 de meciuri disputate.

Transferurile de la PSG, precum și jocul echipei lui Unai Emery nu-i sperie pe cei de la Real Madrid, deținătorii la zi a UEFA Champions League.

”Nu ne temem de PSG. În Liga Campionilor suntem campioni! Am câștigat titlul doi ani la rând. Trebuie să respectați asta! Cred că am arătat că atunci când suntem pregătiți nu putem fi învinși. Zidane crede ca mine, nu e îngrijorat” a spus Cristiano Ronaldo.