• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Paris Saint Germain ia în calcul toate soluţiile posibile pentru a-l transfera pe Philippe Coutinho, de la Liverpool.

Jurnaliştii francezi de la Telefoot susţin că şefii parizienilor vor să profite de prietenia dintre Coutinho şi Neymar pentru a-l aduce pe brazilianul "cormoranilor".

Aceştia vor ca Neymar să-l convingă pe starul lui Liverpool că transferul la PSG ar fi cea mai bună soluţie pentru continuarea carierei.

Englezii au refuzat în vară trei oferte ale Barcelonei pentru starul sud-american şi le-au transmis catalanilor că nu-l vor vinde pe Coutinho pentru mai puţin de 200 de milioane de euro.

Gruparea blaugrana este în continuare interesată de serviciile brazilianului, însă PSG a intrat şi ea pe fir şi are, pe lângă bani, şi arma Neymar pentru a-l aduce pe Coutinho.

Barcelona va încerca să-l transfere încă din iarnă pe Coutinho, pentru 150 de milioane de euro, iar parizienii l-ar vrea din sezonul viitor.

10 de milioane de euro a plătit Liverpool în 2013 pentru transferul brazilianului de la Inter.

191 de meciuri a jucat Philippe Coutinho pentru Liverpool, în toate competiţiile

46 de goluri a înscris brazilianul pentru gruparea de pe Anfield

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT