• Italia etapa a 13-a: Napoli - Milan (ACUM, pe Digi Sport 2) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (ACUM, pe Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Dimitrov - Sock (ACUM, Digi Sport 3)

Paris Saint Germain caută deja variante pentru înlocuirea lui Unai Emery, al cărui contract expiră în 2018. Le Parisien susţine că şefii lui PSG sunt foarte interesaţi de managerul lui Chelsea, Antonio Conte.

Antrenorul în vârstă de 48 de ani mai are contract cu Chelsea până în 2019, iar salariul i-a fost majorat faţă de sezonul trecut, de la 7,3 la 10,8 milioane de euro pe an, fără ca înţelegerea să-i fie prelungită.

Campioană sezonul trecut, Chelsea se află doar pe locul 4 după 11 etape în Premier League, la nouă puncte în spatele liderului Manchester City.

Conte este al trei nume vehiculat în ultima perioadă de francezi drept înlocuitor al lui Emery, după managerul lui Manchester United, Jose Mourinho, şi antrenorul lui Atletico Madrid, Diego Simeone.

Le Parisien susţine că actualul antrenor al lui PSG, Unai Emery, va fi păstrat doar dacă va ajunge cel puţin în semifinalele Ligii Campionilor, caz în care contractul său ar fi prelungit cu un an. În cazul câştigării trofeului, înţelegerea sa s-ar extinde cu cel puţin doi ani.

PSG e prima în Ligue 1 după 12 etape, cu 32 de puncte, şi conduce şi grupa B din Liga Campionilor, cu maximum de puncte şi un golaveraj impresionant după patru etape: 17-0.

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT