• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

După ce în vară l-a luat pe Neymar în schimbul a 222 de milioane de euro, de la Barcelona, PSG i-a mai dat o lovitură clubului catalan. A adus un tânăr jucător și de această dată nu a acitat nicio sumă de bani în schimbul său.

PSG a anunțat pe contul oficial de twitter că francezul Kays Ruiz este noul jucător al vicecampioanei Franței. Crescut la celebra academie La Masia, jucătorul de 16 ani care a debutat deja în echipa U16 a Franței a acceptat să meargă la formația pregătită de Unai Emery.

Mijlocașul de 15 ani a fost dorit și de Olympique Lyon, grupare din orașul său natal, însă a ales vicecampioana Franței. PSG l-a prezentat în această săptămână. Kays Ruiz a semnat un contract valabil până în 2020."Acest contract marchează o nouă etapă în progresul și pregătirea tânărului jucător" au scris francezii.