• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Marco Verratti ar urma să semneze un nou contract cu Paris St. Germain, iar salariul mijlocaşului italian se va dubla, anunţă presa din Franţa.

După ce mult timp s-a speculat că fotbalistul de 24 de ani va ajunge la FC Barcelona, Verratti a fost convins că continue în capitala Franţei. Transferul spectaculos al lui Neymar a contribuit la decizia fostului jucător de la Pescara, dar la fel de importantă este şi oferta clubului în privinţa unei noi înţelegeri.

Astfel, Journal du Dimanche susţine că cele două părţi pun la punct ultimele detalii pentru semnarea unui nou contract. Potrivit sursei citate, salariul lui Verratti va creşte de la 6 milioane de euro pe sezon, cât este în prezent, la 12 milioane.

Informaţia apare în contextul în care mijlocaşul a recunoscut că au existat discuţii despre un eventual transfer pe Camp Nou, dar că hotărâse să rămână la vicecampioana din Ligue 1 cu mult înainte ca aceasta să achite clauza de reziliere a contractului lui Neymar.

"Barcelona? A fost ceva, o discuție, dar nu am mers mai departe de atât. Nu a fost nicio negociere. Am decis să rămân pe acest drum și sunt foarte fericit cu decizia pe care am luat-o.

Dacă m-am răzgândit din cauza lui Neymar? Nu! Eram convins să rămân cu mult înainte să vină el la PSG. Oricum, n-am știut niciodată cu urmează să ajungă aici", a declarat Verratti.