• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Manchester United nu i-ar fi permis vicecampioanei din Ligue 1 să-l ia pur și simplu pe Neymar de la Barcelona fără ca ea să-și ”arate” primii colții. Conform L'Equipe, internaționalul brazilian a negociat intens vara trecută cu trupa de pe Old Trafford, a convenit asupra termenilor și le-a ”trântit” ușa în nas englezilor în ultimul moment.

În ediția de miercuri, L'Equipe susține că un lucru mai puțin știut de publicul larg este transferul de anul trecut pus cap la cap de Jose Mourinho. Managerul portughez a vrut să-l aducă pe Neymar pe Old Trafford, dar în final s-a lovit de decizia fotbalistului care s-a răzgândit în ultimul moment.

Cert este, spun francezii, că agentul fotbalistului și restul personalului său au căzut de acord cu termenii propuși de clubul din Premier League, care urma să plătească clauza de reziliere în valoare de 190 de milioane de euro, cât era la ora respectivă la Barcelona.

Totul s-a ”prăbușit” atunci când Neymar s-a sucit în ultimul moment și în loc să se transfere la Manchester United a preferat să rămână pe ”Camp Nou”. Toată această poveste o face pe Paris Saint Germain să-şi pună nişte semne de întrebare. Cu toate acestea, L'Equipe crede că PSG este echipa care va reuși să facă transferul în detrimentul lui Jose Mourinho și Manchester United.