• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Garcia va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, azi, de la 14:30
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

"O poza face cat o mie de cuvinte" este o expresie care se potrivește de minute în unele situații, iar aceasta este una dintre ele. PSG l-a folosit pe Verratti pentru a transmite un mesaj Barcelonei.

Cu câteva minute înainte de ca PSG să anunțe oficial că Neymar a semnat un contract până în 2022 cu vicecampioana din Ligue 1, francezii au postat o poză pe twitter cu ținta Barcelonei, Verrati. Mijlocașul italian face semn că totul e bine, iar mesajul este la fel de sugestiv "Sper că aveți o zi bună".


Într-o zi normală, probabil că nimeni nu ar fi speculat pe seama acestui mesaj, dar ținând cont că italianul a fost principala țintă a Barcelonei în această vară iar francezii au anunțat că nu vor să-i dea drumul, lucrurile sunt destul de clare.

Chiar și ziarul de casă al catalanilor recunoaște că "oricine poate interpreta ce vrea, dar e greu să nu te gândești că principalul motiv pentru care PSG a postat acest tweet a fost să râdă de Barcelona".

Marco Verratti a fost curtat intens de Barcelona în această perioadă de mercato, fostul agent al italianului încercând chiar să forțeze plecarea mijlocașului de la Paris printr-un atac la președintele lui PSG. După ce și-a cerut scuze pentru declarațiile lui Donato Di Campli, Verrati a decis să încheie colaborarea cu impresarul italian.

Până la urmă, Veratti nu a ajuns la Barcelona, însă vicecampioana Franței i-a dat o lovitură importantă clubului de pe Camp Nou și l-a adus pe Neymar.