• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

La mai puțin de o lună după încheierea periodei de mercato din vară, PSG și-a făcut deja planuri pentru următoarea fereastră de transferuri. L'Equipe anunță că formația lui Unai Emery și-a stabilit deja prima țintă.

PSG a doborât toate recordurile în vară, atunci când i-a adus pe Neymar și Mbappe, dar echipa lui Unai Emery mai are nevoie de întăriri pentru a putea lupta cu șanse reale la câștigarea Ligii Campionilor.

Șeicii vicecampioanei Franței se gândesc deja la următoare perioadă de transferuri iar prima țintă este un mijlocaș defensiv, un "6 autentic" așa cum îl descrie L'Equipe.

Conform cotidianului francez, Emery vrea un înlocuitor pentru Thiago Motta, iar PSG a încercat aducerea unui închizător încă din vară. Fabinho și Danilo Pereira, au fost jucătorii pentru care formația din capitala Franței a insistat, însă AS Monaco și FC Porto au cerut sume uriașe.

Francezii scriu că PSG se va confrunta cu aceeași problemă și la iarnă. Mai mult, PSG va trebui să vândă întâi jucători pentru a respecta regulile privind Fair Play-ul Financiar, mai ales că UEFA a demarat deja o anchetă.

Sursa citată mai sus precizează că Emery l-ar putea folosi pe Rabiot pe acest post, însă francezul de 22 de ani a anunțat foarte clar că nu vrea să evolueze pe acel post. Cealaltă opțiune ar fi Lorenzo Callegari, un tânăr fotbalist de doar 19 ani. E greu de crezut însă că șeicii lui PSG se vor mulțumi cu un jucător atât de tânăr pe un post atât de important.