• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

După transferul lui Neymar, din vară, PSG vrea să-i dea încă o lovitură Barcelonei: să-l ia de la Liverpool pe Philippe Coutinho, jucătorul pentru catalanii ar fi fost în stare să facă orice în ultima perioadă de mercato pentru a-l aduce pe Camp Nou.

Potrivit Sport.es, brazilianul ”cormoranilor” nici n-a vrut să audă de parizieni și a respins instant oferta acestora. Mai mult decât atât, el le-ar fi transmis agenților săi că-și dorește să ajungă doar la Barcelona.

Paris Saint-Germain ar fi încercat însă să-l aducă pe Coutinho chiar la recomandarea lui Neymar, care își dorește să joace și pe ”Parc des Princes”, alături de coechipierul său din echipa națională a Braziliei.

Unul dintre agenții lui Coutinho, Kia Joorabchian, a fost surprins chiar alături de directorul sportiv al francezilor, Antero Henrique, în momentul în care a plecat de la gala The Best, organizată luni, de FIFA, la Londra.

Dorința jucătorului de a ajunge la Barcelona nu este singura problemă întâmpinată de PSG. Este vorba și despre restricțiile impuse de Fair Play-ul Financiar. De altfel, din această cauză, vicecampionii Franței au fost nevoiți să-l împrumute în vară pe Kylian Mbappe, jucător pe care îl va transfera abia anul viitor.

Barcelona, în schimb, este pregătită, conform Sport.es, să ofere 150 de milioane de euro, în iarnă, pentru a-l aduce într-un final pe Philippe Coutinho pe Camp Nou.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT