• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Deși i-au transferat pe cei mai scumpi jucători din lume în vara trecută, PSG caută în continuare să-și întărească echipa, iar oficialii de pe Parc des Princes țin neapărat să aducă un portar de clasă mondială, nefiind mulțumiți de Alphonse Areola și Kevin Trapp, primii doi goalkeeperi din lotul lui Unai Emery.

Potrivit Le10 Sport, parizienii sunt pregătiți să plătească 100 de milioane de euro pentru unul dintre David de Gea și Jan Oblak. Dacă despre slovenul lui Altetico Madrid s-a scris încă din vară, informațiile legate de portarul lui Manchester United au apărut abia în aceste zile.

O eventuală ofertă a lui Paris Saint-Germain pentru De Gea ar arăta faptul că vicecampionii Franței sunt pregătiți să intre într-o dispută pe piața transferurilor și cu Real Madrid, clubul care l-a dorit intens în ultimii ani pe goalkeeper-ul spaniol, asta după ce, vara trecută, s-au războit cu Barcelona, din cauza lui Neymar, jucător ajuns la echipa lui Unai Emery, pentru 222 de milioane de euro (atât cât valora clauza sa de reziliere).

Rămâne însă de văzut dacă De Gea va fi de acord cu o posibilă mutare la PSG, în cazul în care parizienii vor veni cu o ofertă. În urmă cu doi ani, ibericul și-a dorit foarte mult să ajungă la Real Madrid, dar, după ce transferul său a picat, întrucât documentele au ajuns prea târziu la liga spaniolă, De Gea a părut împăcat cu ideea de a rămâne la United, iar clubul din Manchester se pregătește să-i ofere acum un nou contract.

Trebuie spus că portarul naționalei Spaniei nu are nici în actuala înțelegere o clauză de transfer, lucru care ar putea îngreuna negocierile dintre PSG și Manchester United.

Jan Oblak în schimb, are o clauză de 100 de milioane de euro, iar, un posibil transfer al său la parizieni s-ar putea realiza vara viitoare, mai ales că celor de la Atletico le-a expirat interdicția de a înregistra jucători.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT