• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Paris Saint-Germain va încasa și mai mulți bani din parteneriatul pe care îl are cu sponsorul tehnic Nike. Potrivit Paris United, clubul din capitala Franței și-ar putea prelungi contractul cu americanii până în sezonul 2026/2027 și va primi 60 de milioane de euro pe ani, plus alte bonusuri, cum ar fi zece milioane de euro pentru câștigarea UEFA Champions League.

Actuala înțelegere va expira în 2022 și, conform acesteia, parizienii încasează în jur de 20-25 de milioane de euro pe an.

Conform sursei menționate, directorul de marketing al clubului parizian a început însă negocierile cu cei de la Nike. PSG și-ar fi dorit însă 80 de milioane de euro pe sezon, având în vedere că Chelsea primește 62 de milioane de la Nike, iar Manchester United, aproape 100 de milioane de la Adidas.

Până la urmă, cele două părți ar fi căzut de acord în privința sumei de 60 de milioane de euro pe sezon, plus bonusuri, în condițiile în care un surplus de 35-40 de milioane de euro ar fi mai mult decât benefice în respectarea Fair Play-ului financiar.

Colaborarea dintre PSG și Nike a început în 1989, atunci când americanii le-au luat locul germanilor de la Adidas.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT