• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Potrivit presei franceze, Mbappe ar fi decis deja unde va juca sezonul următor. ”Încă nu este nimic parafat, dar și-a conturat deja o idee“, susțin aceștia.

Potrivit jurnaliștilor de la Telefoot, Mbappe vrea să evolueze sezonul viitor la vicecampioana Paris Saint Germain, acolo unde încă de săptămâna trecută a ajuns și Neymar. De altfel, achiziționarea internaționalului brazilian a avut un rol esențial în decizia lui Mbappe.

Jurnaliștii susțin că nimic nu este încă parafat, dar că fotbalistul a luat deja o decizia în acest sens.

Într-o primă fază a negocierilor, PSG va oferi 155 de milioane de euro pentru jucător, fără bonusuri, care ar veni ulterior, în funcție de performanțele sale la noul club. După ce a marcat 26 de goluri sezonul trecut în toate competițiile, Mbappe mai era dorit de Real Madrid, Manchester City și de Barcelona. Viitorul atacantului de 18 ani ar putea fi decis în următoarele zile și în cazul în care părțile nu se vor înțelege, Mbappe va continua cel mai probabil la AS Monaco.

Cu 15 goluri în 29 de meciuri în Ligue 1 în sezonul recent încheiat, Mbappe a fost al doilea marcator al lui AS Monaco și a contribuit din plin la câștigarea titlului. Cu această performanță, formația din Principat a pus capăt dominației lui PSG, care fusese campioană 4 ani la rând.

58 de meciuri a jucat Mbappe la Monaco
27 de goluri a marcat Mbappe la Monaco
16 pase de gol are Mbappe în tricoul campioanei Franței
35 de milioane de euro este cota de piață a lui Mbappe