• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

În ultimele două săptămâni, presa din Spania și numai a "vuit" din cauza interesului manifestat de Real Madrid pentru transferul lui Neymar. Antrenorul lui PSG, Unai Emery, a vorbit pentru prima dată despre această posibilitate și "le închide ușa în nas" "galacticilor", spunând că toată lumea de la clubul francez vrea ca brazilianul să rămână la Paris.

Jucătorii de la Real, în frunte cu Marcelo, Sergio Ramos, Casemiro şi Dani Ceballos, au recunoscut că l-ar vrea la Madrid pe Neymar, după ce s-a aflat despre posibilitatea ca albii să îl aducă de la PSG.

În ciuda faptului că Neymar nu are cea mai bună relație cu Unai Emery și problemele din jurul său l-au făcut chiar să cedeze nervos, iar brazilianul a izbucnit în lacrimi în timpul unei conferințe de presă la naționala Braziliei, antrenorul de la PSG .

"Ne înțelegem cu toții, clubul și președintele sunt foarte mulțumiți de el (n.r. cu Neymar). Vrem să aibă succes aici și vrem să rămână", a declarat Unai Emery.

"Înainte de a fi jucători, cu toții sunt oameni. Vorbesc cu Neymar, asta e tot ce contează, nu zvonurile. Adaptarea este ceva diferit pentru fiecare jucător și variază și viteza cu care se face. Îl ajutăm să se adapteze cât mai bine cu putință, dar cele mai importante sunt perfomanța și randamentul pe care el îl dă", a mai spus antrenorul de la PSG.

222 de milioane de euro este clauza de reziliere din contractul lui Neymar la PSG, exact suma plătită de francezi în vară pentru transferul de la Barcelona.