• Spania, etapa 9: Barcelona-Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 21:45) şi Italia, etapa 9: Napoli-Inter (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 21.45)
  • Tenis: Turneul Campioanelor (22-29 octombrie, Digi Sport 2)

La câteva ore după ce reprezentanții lui Neymar au plătit clauza de reziliere a contractului (în valoare de 222 de milioane de euro), Paris Saint-Germain a confirmat oficial venirea brazilianului în capitala Franței. La sosirea în capitala Franței, sud-americanul a avut parte de o primire grandioasă.

Cumpărat de Barcelona în 2013 de la Santos pentru o sumă care ulterior a ajuns la aproape 100 de milioane de euro, Neymar a semnat joi seară un contract cu PSG. Fanii vicecampioanei Franței au fost în extaz după oficializarea transferului.

Noaptea trecută, noul star al lui PSG a ajuns în capitala Franței și suporterii au ținut să-i facă o primire de gală. Câteva sute de fani francezi înarmați cu torțe și fumigene l-au așteptat pe Neymar în fața hotelului în care era cazat și au creat o atmosferă senzațională. Brazilianul nu s-a oprit însă pentru poze și autografe.