• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Mario Balotelli, starul lui Nice, a intrat în rândul fotbaliștilor care se învârt în cerc și apoi încearcă să lovească mingea. Doar că italianului în vârstă de 26 de ani nu i-a ieșit cascadoria și s-a văzut ”răpus” la pământ în grădina din spatele casei sale.

Curtat intens în ultima perioadă de mai multe echipe printre care și Borussia Dortmund, Mario Balotelli a ales în cele din urmă să rămână la Nice și așteaptă noul sezon competițional care va începe săptămâna viitoare în direct la Digi Sport. Între timp, fotbalistul a înscris și în turul trei preliminar al Ligii Campionilor, scor 1-1, cu Ajax Amsterdam, dar nu înainte de a reuși să-și uimească fanii pe un site de socilizare. Aflat în grădina din spatele casei, fotbalistul s-a învârtit în cerc de șapte ori apoi a încercat să alerge spre minge pentru a o lovi doar că a căzut în drumul său.

”Super Mario a făcut sacrificii financiare importante și a ales cu inima", au scris francezii. Presa franceză a scris că 5.400.000 de euro e salariul anual pe care Nice i l-a pregătit atacantului italan în vârstă de 26 de ani, ajuns anul trecut de la Liverpool. Cel mai probabil, Super Mario a semnat un contract valabil pe un an. 28 de meciuri a jucat Balotelli în ultimul sezon pentru a treia clasată din Ligue 1, în tricoul căreia a marcat 17 goluri. Inter, Manchester City, Milan şi Liverpool sunt formaţiile pe la care a trecut Mario Balotelli în carieră.

Și în sezonul următor, meciurile din Ligue 1 sunt transmise ÎN EXCLUSIVITATE pentru România de canalele Digi Sport.