• Spania, etapa 9: Barcelona-Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 21:45) şi Italia, etapa 9: Napoli-Inter (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 21.45)
  • Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Garcia va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, luni, de la 14:30

Dani Alves i-a declarat război lui Diego Forlan după atacul dur al uruguyanului la adresa sa, de după meciul dintre PSG şi Lyon.

Uruguayanul l-a "desfiinţat" pe Alves, pe care l-a acuzat că i-a făcut jocurile compatriotului Neymar, după ce i-a luat o minge lui Edinson Cavani la o lovitură liberă pentru a-i ofera şansa de a executa lui Neymar. Reacţia lui Dani Alves nu a întărziat să apară.

"Nu ştiu la ce meci te-ai uitat, însă eu nu am luat nicio minge de la vreun coechipier, ci ei mi-au luat-o mie", a răspuns fostul fundaş al Barcelonei şi lui Juventus pe twitter.

Dani Alves nu s-a oprit însă aici şi a revenit cu o altă postare la adresa fostului atacant al lui Manchester United, care îi luase apărarea compatriotului Cavani.

"Doar ca să ştii şi tu, ultimul gol marcat de PSG din lovitură liberă a fost înscris de mine, aşa că taci şi nu-mi mai folosi numele pentru controverse", a fost reacţia dură a apărătorului în vârstă de 34 de ani.

Neymar şi Cavani s-au certat după ce s-au contrat în urma unui penalty primit de PSG. Ambii şi-au dorit să execute lovitura de la 11 metri, iar brazilianul şi-a cerut scuze ulterior pentru incident.

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT