• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Mai multe publicaţii din Europa au anunţat în ultimele ore un transfer al tinerei speranţe Kylian Mbappe de la AS Monaco la PSG, care tocmai l-a achiziţionat pe brazilianul Neymar de la Barcelona pentru suma record de 222 milioane euro.

Voetbal International din Olanda, miercuri seara, apoi Gazzetta dello Sport în Italia, joi dimineaţă, şi în fine Marca în Spania, joi după-amiază, au anunţat la intervale de câteva ore că PSG şi Monaco au ajuns la un acord pentru transferul tinerei speranţe a fotbalului francez, Kylian Mbappe, în vârstă de 18 ani. Mai mult, Marca a ieşit azi, pe prima pagină, cu acest subiect.

Diferenţa a constat, însă, în faptul că Voetbal a făcut referire la o ofertă de 160 milioane euro plus 20 milioane bonus, în timp ce Gazzetta a evocat o ofertă de 180 milioane din partea PSG.

Dar clubul monegasc a dezminţit încă de joi aceste informaţii, precizând că nu a primit nicio ofertă de la PSG.

De asemenea, surse din interiorul clubului Paris Saint-Germain au susţinut acelaşi lucru pe site-ul Goal.com, explicând că "transferul nu se va realiza din motive financiare, în ciuda existenţei unor discuţii".