• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Garcia va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, luni, de la 14:30
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Ciprian Tătărușanu (31 de ani), care a semnat recent cu FC Nantes, n-a ratat ocazia de a-i ironiza pe fanii celor de la Fiorentina.

La puțin timp după ce s-a oficializat transferul în Ligue 1 și după ce s-a fotografiat în tricoul noii sale echipe, Tătărușanu a postat un mesaj pe contul său de Instagram. 

”Hai, Nantes!” (n.r. - a scris în franceză, după care a continuat în italiană): ”Și sper că suporterii Fiorentinei vor reuși, în sfârșit, să-mi pronunțe numele”, este mesajul portarului naționalei României. A greșit însă modul în care a scris "vor reuși" în italiană (a scris riuscissero în loc de cum e corect, riusciranno).

Fanii Fiorentinei au reacționat imediat la această postare. Nu ”l-au taxat” pe Tătărușanu pentru greșeala din scriere, în schimb n-au ezitat și ei să-l ironizeze.

"Sperăm că vei învăța să aperi” și "Stai liniștit, cu toate gafele tale pe care le făceai, îți știam numele”, sunt cele mai reprezentative răspunsuri postate la mesajul românului.