• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Kylian Mbappe a contribuit cu o "dublă" la victoria parizienilor cu 5-0 de la Angers, din etapa a 12-a din Ligue 1, şi a depăşit un record vechi de câteva decenii după prima "dopietta" de la sosirea la Paris Saint Germain.

Mbappe a devenit cel mai tânăr fotbalist care ajunge la 20 de goluri marcate în Ligue 1 în ultimii 40 de ani.

Fostul atacant al lui Monaco a atins această performanţă la numai 18 ani şi zece luni.

Mbappe a mai reuşit şi o pasă decisivă în meciul de la Angers.

16 dintre cele 20 de reuşite ale sale din Ligue 1 au venit în tricoul lui Monaco, pe care a părăsit-o în această vară după ce a cucerit titlul alături de gruparea din Principat.

PSG va plăti 180 de milioane de euro pentru transferul definitiv al lui Kylian Mbappe, pe care l-a împrumutat în acest sezon, tertip la care şeicii de pe Parc des Princes au apelat pentru a "dribla" regula fair-play-ului financiar, impusă de UEFA.

Kylian Mbappe are deja şase goluri în 12 meciuri pentru Paris Saint Germain: patru în opt partide în Ligue 1 şi două reuşite în patru jocuri în Liga Campionilor.

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT