• Tenis WTA, finala de la Cincinnati: Simona Halep - Garbine Muguruza, azi, de la ora 21:00, în direct pe Digi Sport 2
  • Fotbal, La Liga, prima etapă, azi: Barcelona - Betis, 21:15, Digi Sport 3, Deportivo - Real Madrid, 23:15, Digi Sport 2

Olympique Lyon domină startul din Ligue 1. Cu victoria 2-1 din deplasarea de la Rennes, oaspeţii au punctaj maxim şi sunt lideri în Franţa.

Lyon şi-a păstrat primul loc din campionatul Franţei şi după etapa secundă; victorioşi cu 4-0 la debut, oaspeţii au avut emoţii la Rennes: Lopes a scos de sub bară bomba lui Maoussa. Pe finalul primei părţi, Olympique a trecut de două ori pe lângă gol la aceeaşi fază. Diallo a scos capul lui Diaz, iar Mexer a salvat apoi de pe linia porţii.

Repriza a doua a adus şi golurile: Memphis Depay a deschis scorul din lovitură liberă, după un şut pe colţul portarului. Apoi, din centrarea căpitanului Fekir, Diaz a dublat avantajul, cu un sfert de oră înainte de final. Rennes - Lyon s-a terminat până la urmă 1-2, după ce Bourigeaud a marcat golul de onoare pentru oaspeţi. Chiar şi aşa, Olympique rămâne lider, cu punctaj maxim şi golaveraj 6-1 după două etape.