• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Dinamo - CSM Iaşi (sâmbătă, ora 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Rennes a urcat pentru moment pe locul 4 în Franţa, după victoria la limită, 1-0, în faţa lui Toulouse. Unicul gol a fost marcat de către Yoann Gourcuff.

Rennes a deschis scorul în secunda 40 a meciului cu Toulouse, deşi adversarii au avut lovitura de începere. Gazdele au recuperat rapid mingea, au dat nu mai puţin de 11 pase consecutive, iar Yoann Gourcuff a înscris. Până la pauză, Braithwaite a fost aproape de egalare, dar Costil l-a blocat în faţa porţii.

Rennes a fost periculoasă şi în startul reprizei secunde, la lovitura liberă a lui Giovanni Sio. Gnagnon a avut apoi o bară, fază la care mingea a căzut pe linia porţii. Toulouse a răspuns prin Jullien, dar Costil a fost încă o dată la post. În minutul 91, acelaşi Jullien a văzut direct cartonaşul roşu pentru un gest nesportiv.

S-a terminat 1-0 pentru Rennes, care rămâne în lupta pentru un loc de Liga Campionilor.

VIDEO Rezumat meci

Lyon poate reveni pe podium, dacă se impune în derby-ul cu PSG, transmis pe Digi Sport 3, mâine seară, de la ora 21:45.

PROGRAMUL TRANSMISIUNILOR DIN LIGUE 1