• Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Dinamo - CFR Cluj (azi, 21:45, Digi Sport 1)
  • Handbal, Liga Campionilor: CSM Bucureşti - Vistal Gdynia (azi, 16:00, Digi Sport 1)

Alvaro Morata a devenit ţinta numărul unu pentru PSG, conducerea francezilor considerându-l varianta perfectă pentru înlocuirea lui Cavani.

După ce în această vară trupa din Hexagon a depăşit orice record în materie de transferuri, aducându-l pe Neymar pentru 222 de milioane de euro, perioada de mercato de vara viitoare ar putea să aducă un alt atacant de super-clasă în capitala Franţei.

Atât Marca, cât şi mai multe ziare din Anglia anunţă azi că PSG l-a pus în capul listei de transferuri pe Alvaro Morata. Scandalul dintre Cavani şi Neymar a fost pentru moment îngropat, însă e destul de clar că cele două vedete nu pot să conlucreze pe termen lung.

Deşi s-a zvonit inclusiv de un posibil transfer al lui Neymar la Real, cel mai probabil Cavani va fi cel care va pleca. În acest context, Morata e văzut înlocuitorul perfect, el adaptându-se excelent atât în Spania, Italia sau Anglia. Adus la dorinţa specială a lui Conte, vârful iberic va fi cu atât mai uşor de convins în condiţiile în care relaţia dintre tehnician şi Abramovich e departe de a fi ideală.

Se speculează chiar pe seama unui schimb Cavani - Morata, Chelsea urmând să mai primească o sumă de bani, ca urmare a faptului că "Matadorul" a ajuns deja la 30 de ani.

101 goluri în 144 de meciuri a marcat Cavani pentru PSG, în timp ce Morata are şi el o rată excelentă la noul club: 7 reuşite în 10 partide.