• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Scandalul dintre Neymar şi Cavani e departe de a se fi încheiat, chiar dacă PSG, prin vocea lui Al Khelaifi, a ţinut să puncteze că întregul episod a fost amplificat de presă. Diego Forlan, fostul coechipier al "Matadorului" la echipa naţională a Uruguayului a avut replici acide la adresa lui Dani Alves şi Neymar.

Partida cu Lyon este un punct de cotitură pentru PSG, fără îndoială. Echipa a plecat perfect în noul sezon, însă diferendul dintre cei doi lideri ai echipei ar putea să afecteze clubul, cel puţin pentru perioada următoare. Ultimul care s-a implicat în conflict e Forlan, care, evident, i-a ţinut partea conaţionalului său. Mai mult, fosta vedetă de la Inter a ţinut să îl critice aspru şi pe Dani Alves, pentru o fază anterioară mult discutatului penalty.

"Nu are niciun sens ceea ce a făcut Dani Alves. I-a dat mingea lui Neymar ca şi cum ar fi fost femeia lui. Trebuia să îi arate mai mult respect. La fel şi Neymar, el nu i-ar fi făcut aşa ceva lui Messi. Nu a vrut să bată Cavani penalty-ul, s-a comportat ca un copil mic. Fiecare are un ego, dar trebuie să arăţi respect pentru un fotbalist precum Cavani, care e de atâta timp la club şi a făcut lucruri mari", a spus Forlan, potrivit Radio Sport 890.

Cei doi sud-americani au vrut să arate cine este numărul unu la echipă la două faze petrecute duminică seară la Paris. La prima dintre ele, o lovitură liberă, Cavani a vrut să execute, iar Dani Alves i-a furat mingea ca în curtea şcolii colegului său şi i-a dat-o lui Neymar, care la rândul lui ardea de nerăbdare să bată el faza fixă. A doua oară, în minutul 80, parizienii au avut parte de un penalty. Executantul obişnuit, "El Matador", a luat mingea, dar brazilianul de 25 de ani i-a cerut să execute el. După un scurt dialog între cei doi, Neymar a plecat vizibil supărat.