• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

UPDATE 13:15 L'Equipe are o altă variantă în privinţa trecerii lui Kylian Mbappe de la Monaco la rivala PSG.

Cotidianul francez susţine că parizienii vor oferi 150 de milioane de euro, plus un jucător în schimbul atacantului în vârstă de 18 ani. Este vorba despre unul dintre Julian Draxler, Lucas Moura şi Javier Pastore. Fără acordul unuia din cei trei de a merge la campioana Franţei, transferul lui Mbappe nu va mai fi de actualitate, mai susţine sursa citată.


"Telenovela" Mbappe este aproape de final! Vedeta lui Monaco va juca pentru PSG, atacantul urmând să fie prezentat la noua sa echipă în această săptămână.

"Mbappe va semna pentru PSG în următoarele zile", anunță Le Parisien, care nu mai are niciun dubiu în privința acestui super transfer. Astfel, PSG va da o nouă lovitură importantă, după ce l-a luat și pe Neymar, de la Barcelona.

Mbappe e în conflict deschis cu cei de la Monaco și a fost scos din lot de tehnicianul Leonardo Jardim, după ce s-a certat cu coechipierul său, Andrea Raggi.

Monaco ar urma să primească 180 de milioane de euro (sumă care poate ajunge la 200 de milioane, în urma bonusurilor) pentru Mbappe, iar atacantul de 18 ani va avea un salariu anual de 18 milioane de euro. Contractul pe care îl va semna va fi valabil până în 2022.

Dacă mutarea se va realiza, iar cifrele vor fi confirmate, Mbappe va deveni al doilea cel mai scump jucător din istorie, după noul său coechipier, brazilianul Neymar, pe care PSG l-a adus de la FC Barcelona în schimbul a 222 de milioane de euro.