• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Antrenorul lui Arsenal, Arsene Wenger, a declarat că nu există discuţii cu oficialii lui PSG privind un eventual transfer în Franţa al lui Alexis Sanchez.

"A trecut mult timp de când nu am mai vorbit cu Nasser (Al-Khelaifi - preşedintele lui PSG). Cred că este foarte ocupat cu transferul lui Neymar" a declarat Wenger, la o conferinţă de presă.

Întrebat dacă are cunoştinţă despre faptul că preşedintele PSG ar fi încercat să ia legătura cu el, Wenger a răspuns: "Nu, nu! Cred că dacă aţi citi presa franceză, ei sunt interesaţi mai mult de Mbappe".

Sanchez nu va putea evolua în primele două meciuri ale noului sezon din Premier League pentru Arsenal, după ce s-a accidentat la muşchii abdominali.

Săptămâna trecută, Arsene Wenger declara că atacantul chilian va rămâne la ''tunari'' şi în sezonul care va începe în weekend, infirmând zvonurile despre o plecare a acestuia la Manchester City sau PSG.

"Alexis este foarte concentrat pentru noul sezon din Premier League. El va rămâne la Arsenal, nu va pleca nicăieri, îl vom avea şi în acest sezon, poate şi în viitoarele", a spus atunci Wenger.

Atacantul internaţional chilian s-a antrenat, la începutul lunii, alături de lotul ''tunarilor'', după ce a ratat pregătirile dinaintea sezonului, desfăşurate în Australia şi China.